simple Photos & Videos

35 minutes ago

This could be #Simple but good things in life are!๐Ÿ˜Œ . Have a very #Happy #NationalCheeseBurgerDay ๐Ÿ”with us and our #SimpleBurger . Made out with: . ๐Ÿ”Butter Bread. ๐Ÿ„Beef Patty. ๐Ÿง€Cheddar Cheese. ๐Ÿ…Tomatoes. ๐ŸฅฌLettuce. ๐ŸŒฑOnions. . #Classic , #Simple , #Timeless !๐Ÿ˜Ž . Come for yours from 11:00 a.m. to 11:00 p.m. at ๐Ÿ“1549 SW 8ST. . . . #8BurgerMiami #NationalCheeseBurgerDay #TheSimple #CheeseBurgerLover #BurgerLover #CharcoalMade #SmokyFlavor #BeefPatty #TastyFood #CubanGood #LatinFood #FusionCuisine #MiamiRestaurant #Calle8 #Miami

00
35 minutes ago

[๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—๐—˜] ๐—ฆ๐—จ๐—œ๐—ง ๐—ง๐—”๐—ก๐—ฃ๐—” ๐—š๐—ข๐—ฆ๐—ข๐—ž๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ โ€œ ๐—•๐—ถ๐—น๐—ฎ ๐—ฏ๐˜‚๐—ธ๐—ฎ ๐—ฎ๐—น๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ.. ๐—›๐˜‚๐—ฟ๐—บ๐—บ๐—บ.. ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ ๐˜†๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฎ๐—ท๐˜‚ ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ฎ๐—ธ ๐—ฝ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ๐—ต ๐—ด๐—ผ๐˜€๐—ผ๐—ธ ๐—ป๐—ถ.. ๐— ๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ป๐˜†๐—ฎ.. ๐—ป๐—ฎ๐—ธ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐˜ ๐—ป๐—ถ.. โ€œ ~ YOU OLLSSS PERNAH TERJADI MACAM NI?" . Duduk tenung depan almari , baju dah banyak tapi semua nak kene gosok, dah la lambat ni... Lepas tu jemu betul laa nak ulang pakai yg sama. Rasa macam nak grab baju baru je pegi kerja esok ๐Ÿ˜ . Atas permintaan ramai, QAISSA SUIT kini kembali! ๐——๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ ๐—ธ๐—ต๐—ฎ๐˜€ ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ท๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐˜๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ถ๐—น ๐—น๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ต ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ด๐˜‚๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐—ง๐—”๐—ก๐—ฃ๐—” ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—š๐—ข๐—ฆ๐—ข๐—ž ๐—•๐—”๐—๐—จ. ============== โค๏ธQAISAA SUITโค๏ธ ============== โœ… Baju Loose Cutting โœ… Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja. โœ… Material yang tak perlu iron. (IRONLESS ) โœ… Material MONACO CREPE(memeri) โœ… 8 pilihan warna yang memukau โœ… Pilihan size dari XS hingga 5XL โœ… Material yang sangat sesuai untuk travel Normal Price : Rm 189 sehelai. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚ PROMO BITHDAY BOSS ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰ ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—ฆ๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ก๐—š ( jimat RM120) ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—ฆ๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ก๐—š ( jimat RM120) ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—ฆ๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ก๐—š ( jimat RM120) BERMINAT NAK GRAB???? Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah setiap masa. Jadi boleh terus whatsapp segera untuk respon pantas. ๐Ÿ˜‰ #sabella #qaissa2019 #qaissasuit #etsuit #bajutanpagosok #bajumuslimah #qaisaa #suittakyahgosok #bajukurungviraltanpagosok #bajukurung #monacocrepe #bajumurah #raudhah #mawaddah #haji #umrah #ironless #tanpagosok #takpayahgosok #suit #suitqaisaa #simple #cantik #ironlesssuit #bajutakyahgosok #bajumuslimah #bajutravel #suitumrah #umrah #zaqeeyawardrobe

00
36 minutes ago

ๆœฌๆ—ฅ็™บๅฃฒ ใ€sweat pantsใ€‘ ใ‚นใ‚ฆใ‚งใƒƒใƒˆใƒ‘ใƒณใƒ„ ่ถณ้ฆ–ใฏใƒชใƒ–ไป•ๆง˜ใง ใƒ–ใƒฉใ‚ฆใƒณใฎใƒฉใ‚คใƒณใ‚‚ๅฏๆ„›ใ„ใ€‚ . #yuns_official www.yuns.site/

01
36 minutes ago

Day 15 of #inktoberchallenge from @relseiy #reltober prompt list - #orange I didnโ€™t know what to do with this one, and I struggled with the sketch as you can see on the leftover marks of it, bit I ended up thinking โ€œfree and easyโ€. So I went free of rules and woth no worries or struggles with perfection and straight clean lines etc and this came out. #inktober #inktoberchallenge2018 #inktober2018 #ink #watercolor #watercolorandink #art #orangeart #simple #minimalism #freedrawing #norules #simpledrawing #8x8frame #chillandrelax #fruit

20
36 minutes ago

Chilled Caramel Macchiato โ˜•๏ธ . It's hard to get bored of this "super shake" when there are so many ways to change it up everyday ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป #sotasty . Tastes like a Starbucks but acts as 7 salads ๐Ÿ™‹๐ŸปAND is loaded with 70+ superfoods, Vitamins, antioxidants, prebiotic, probiotics AND is clinically proven to improve your overall health ๐Ÿค” #healthmatters . So just to clear things up this is NOT a protein shake, it is NOT a weight loss shake, it's a daily dose of EVERYTHING your body needs to thrive ๐Ÿ™‹๐ŸปโœŒ๐Ÿป. And YES it curbs those cravings and does assist in healthy weigh loss and it does give you energy ๐Ÿ˜‰ . If you wanna see for yourself message me and try it out ๐Ÿ‘๐Ÿป 2.5 years going strong and itโ€™s made my body do a complete 360 ...๐Ÿ™Œ๐Ÿป . #simple #delish #nutritious #healthychocolate #everydamnday #keepsthedoctoraway

10
36 minutes ago

#SIMPLE KNOW HOW TO AVOID PPL, WHO STAY IN BSโœŒ๐Ÿฝ

40
37 minutes ago

โš ๏ธConfession Hereโš ๏ธ I am getting so many Incredible before and after pics with so many of our products ...that Iโ€™m having a hard time knowing which pictures to share with you!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿค”. But I just had to share what Donna has to say about Neora's plant based, Holistic products. Absolutely Is a game changer for her! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โ€œThere are just times when youโ€™ve been knocked down, and you can โ€œbarely believeโ€ how awful you look. You wonder if thereโ€™s any hope. Iโ€™m here to tell you there is hope. In my before shot, Iโ€™d just had 3 surgeries, 2 on one eye. The first surgery was a fiasco that almost made me forever blind. It has taken 9 months to fix. I also had a major lower back surgery. That kind of stress makes a physical difference. When I took that selfie the first of January, I was aghast! I immediately turned to Neoraโ€™s Advanced Skincare Set. In 45 days, I was still blind in my left eye, but the confidence I gained was tremendous!! This Saturday I took another photo. I think I see more improvement! Itโ€™s been 8.5 months! ๐Ÿค—โ€ And that, my friends, is what consistency does!! Just WOW!๐Ÿ˜ฑ Iโ€™m so happy for you Donna. You can 100% see what it has not only done for you on the outside, but even on the inside!! ๐Ÿค—And thatโ€™s why I LOVE to share these amazing products!! โ™ฅ๏ธโ˜บ๏ธ๐Ÿ™ #agingbackwards #holistic #bestskincareproducts #simple #allages #somethingforeveryone #grateful #helpingothers #confidence #blessingsonblessings #audreyevans.neora.com

00
37 minutes ago

* * 9ๆœˆ18ๆ—ฅ #ใ‹ใ„ใ‚ใ‚Œๅคงๆ นใฎๆ—ฅ * ใƒฏใƒณใƒ—ใƒฌใ”ใฏใ‚“ใงใ“ใ‚“ใฐใ‚“ใฏ๏ผ * ๆœ€่ฟ‘ใ“ใฎ็ต„ใฟๅˆใ‚ใ›ใฎใŠใซใŽใ‚ŠใŒๅฅฝใใงใ™๐Ÿ™Œ๐Ÿป * ้ฎญใ€้ป’ใ”ใพใ€ๅคฉใ‹ใ™ใ€‚ * (*ยดั‡`*)๏ฝต๏ฝฒ๏ฝผ๏ฝฐ * ใใ‚ŒใงใฏไปŠๆ—ฅใ‚‚ใŠ็–ฒใ‚Œๆง˜ใงใ—ใŸโ™ก * * * #้ฎญใจๅคฉใ‹ใ™ใฎใŠใซใŽใ‚Š #ใŠใซใŽใ‚Š #ใŠใ‚€ใ™ใณ #้ฎญ #ๅคฉใ‹ใ™ #ใƒฏใƒณใƒ—ใƒฌใƒผใƒˆใ”ใฏใ‚“ #ใƒฏใƒณใƒ—ใƒฌใƒผใƒˆ #ๆœใ”ใฏใ‚“ #ใŠใ†ใกใ”ใฏใ‚“lover #ใƒ•ใƒผใƒ‡ใ‚ฃใƒผใƒ†ใƒผใƒ–ใƒซ #ใƒžใ‚ซใƒญใƒ‹ใƒกใ‚คใƒˆ #ใƒญใ‚ซใƒช #ใŠใ†ใกใ‚ซใƒ•ใ‚ง #riceball #foodforthought #salmon #Japanesefood #egg #healthy #gloobyfood #Simple #heresmyfood #f52grams #cooking #food #instagramJapan

50
37 minutes ago

[๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—๐—˜] ๐—ฆ๐—จ๐—œ๐—ง ๐—ง๐—”๐—ก๐—ฃ๐—” ๐—š๐—ข๐—ฆ๐—ข๐—ž๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ โ€œ ๐—•๐—ถ๐—น๐—ฎ ๐—ฏ๐˜‚๐—ธ๐—ฎ ๐—ฎ๐—น๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ.. ๐—›๐˜‚๐—ฟ๐—บ๐—บ๐—บ.. ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ ๐˜†๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฎ๐—ท๐˜‚ ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ฎ๐—ธ ๐—ฝ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ๐—ต ๐—ด๐—ผ๐˜€๐—ผ๐—ธ ๐—ป๐—ถ.. ๐— ๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ป๐˜†๐—ฎ.. ๐—ป๐—ฎ๐—ธ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐˜ ๐—ป๐—ถ.. โ€œ ~ YOU OLLSSS PERNAH TERJADI MACAM NI?" . Duduk tenung depan almari , baju dah banyak tapi semua nak kene gosok, dah la lambat ni... Lepas tu jemu betul laa nak ulang pakai yg sama. Rasa macam nak grab baju baru je pegi kerja esok ๐Ÿ˜ . Atas permintaan ramai, QAISSA SUIT kini kembali! ๐——๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ ๐—ธ๐—ต๐—ฎ๐˜€ ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ท๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐˜๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ถ๐—น ๐—น๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ต ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ด๐˜‚๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐—ง๐—”๐—ก๐—ฃ๐—” ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—š๐—ข๐—ฆ๐—ข๐—ž ๐—•๐—”๐—๐—จ. ============== โค๏ธQAISAA SUITโค๏ธ ============== โœ… Baju Loose Cutting โœ… Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja. โœ… Material yang tak perlu iron. (IRONLESS ) โœ… Material MONACO CREPE(memeri) โœ… 8 pilihan warna yang memukau โœ… Pilihan size dari XS hingga 5XL โœ… Material yang sangat sesuai untuk travel Normal Price : Rm 189 sehelai. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚ PROMO BITHDAY BOSS ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰ ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—ฆ๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ก๐—š ( jimat RM120) ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—ฆ๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ก๐—š ( jimat RM120) ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—ฆ๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ก๐—š ( jimat RM120) BERMINAT NAK GRAB???? Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah setiap masa. Jadi boleh terus whatsapp segera untuk respon pantas. ๐Ÿ˜‰ #sabella #qaissa2019 #qaissasuit #etsuit #bajutanpagosok #bajumuslimah #qaisaa #suittakyahgosok #bajukurungviraltanpagosok #bajukurung #monacocrepe #bajumurah #raudhah #mawaddah #haji #umrah #ironless #tanpagosok #takpayahgosok #suit #suitqaisaa #simple #cantik #ironlesssuit #bajutakyahgosok #bajumuslimah #bajutravel #suitumrah #umrah #zaqeeyawardrobe

01
37 minutes ago

Did your mom ever tell you to ...ignore it (brother, sister, mean kid), it will go away? Did you hate this advice as much as I did? I mean, how hard was it to ignore that annoying brother?!๐Ÿคจ Personally, I think this advice stinks. ๐Ÿ˜ฌ Ok, maybe itโ€™s ok to ignore siblings when you are kids, but, generally ignoring things in life doesnโ€™t work. It doesnโ€™t go away. The dishes piles up, the mile stack grows, the drawers get fuller, the mess gets larger....... And the stress!!!!! Yโ€™all get my point. All those things need to be dealt with or the effect on you, your home, your family and so on will just continue to compound until something has to give. Itโ€™s not pretty. Itโ€™s not healthy. Itโ€™s not good. If you need help getting started, make that call. If you can handle it, start small. But do it! Please๐Ÿ™๐Ÿป #sydneyjamesinc #sydneyjames_inc #organizedspaceorganizedlife #cltnc #ignoranceisnotbliss . . . . #dontignore #organizeit #declutter #cleanitup #lessismore #organized #organizingyou #homeorganization #homeorganizing #organizingideas #organizingtips #home #simplify #reducereuserecycle #lessstress #homelife #simple #happyhome #charlottenc #clt #704 #professionalorganizer #diy #tidy #tidyingup

00
38 minutes ago

Wild strawberry๐Ÿ“๐ŸŒฟ Love of my lifeโค๏ธโค๏ธโค๏ธ . ้‡Žใ„ใกใ”็‹ฉใ‚Š่กŒใฃใฆใฟใŸใ„โค(ำฆ๏ฝ–ำฆ๏ฝก) ่Šฑ่จ€่‘‰ใฏ . ใ€Œๆœ€้ซ˜ใ‚’ๆœŸๅพ…ใ™ใ‚‹ใ€ . #wildstrawberry #strawberry #fragaria #floraldrawing #flowermeanings #botanic #illustration #drawing #minimalism #minimaldesign #simple #้‡Žใ„ใกใ” #้‡Žใ‚คใƒใ‚ด #ใ‚คใƒใ‚ด #่‹บ #ใ„ใกใ” #่Šฑ่จ€่‘‰ #ใƒŸใƒ‹ใƒžใƒชใ‚บใƒ  #ใƒŸใƒ‹ใƒžใƒซใ‚ขใƒผใƒˆ #ไฝ™็™ฝใƒ•ใ‚งใƒ #ใ‚คใƒฉใ‚นใƒˆ #ใ‚ขใƒŠใƒญใ‚ฐใ‚คใƒฉใ‚นใƒˆ

20
38 minutes ago

8 mois โ™ฅ๏ธ Pas de nouvelles dents ร  l'horizon, j'en suis donc tjrs ร  deux. Je tiens assise toute seule dรฉsormais. Je n'ai pas encore trouvรฉ la technique pour faire du 4 pattes, je ne suis pas patiente, je suis trรจs viiite agacรฉe d'essayer alors pour me dรฉplacer je rampe avec la force de mes bras et รงa je gรจre comme une chef. ๐Ÿ’ชJ'ai commencรฉ le bain libre et j'adore รงa. ๐Ÿ˜ Depuis ce matin exactement, je sais faire coucou ac ma main ๐Ÿ‘‹ & รงa, รงa fait bien รฉvidemment craquer tout le monde ร  la maison ! ๐ŸŒธโ™ฅ๏ธ Et chez vous les Stoupines, qu'elle est la nouveautรฉ de votre petit dernier (peu importe son รขge ๐Ÿ˜Š) ? Xx #evolution #misspeluche #8mois . . . . #bebe3 #bb2019 #bebe #baby #mabeaute #amoureuse #itsagirl #janviette #kiabi #orchestra #sansfiltre #nofilter #nature #simple #viedouce #viedemaman #maman #mum #mumlife #life #viedefamille #famille #family

10
39 minutes ago

[๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—๐—˜] ๐—ฆ๐—จ๐—œ๐—ง ๐—ง๐—”๐—ก๐—ฃ๐—” ๐—š๐—ข๐—ฆ๐—ข๐—ž๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ โ€œ ๐—•๐—ถ๐—น๐—ฎ ๐—ฏ๐˜‚๐—ธ๐—ฎ ๐—ฎ๐—น๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ.. ๐—›๐˜‚๐—ฟ๐—บ๐—บ๐—บ.. ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ ๐˜†๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฎ๐—ท๐˜‚ ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ฎ๐—ธ ๐—ฝ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ๐—ต ๐—ด๐—ผ๐˜€๐—ผ๐—ธ ๐—ป๐—ถ.. ๐— ๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ป๐˜†๐—ฎ.. ๐—ป๐—ฎ๐—ธ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐˜ ๐—ป๐—ถ.. โ€œ ~ YOU OLLSSS PERNAH TERJADI MACAM NI?" . Duduk tenung depan almari , baju dah banyak tapi semua nak kene gosok, dah la lambat ni... Lepas tu jemu betul laa nak ulang pakai yg sama. Rasa macam nak grab baju baru je pegi kerja esok ๐Ÿ˜ . Atas permintaan ramai, QAISSA SUIT kini kembali! ๐——๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ ๐—ธ๐—ต๐—ฎ๐˜€ ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ท๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐˜๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ถ๐—น ๐—น๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ต ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ด๐˜‚๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐—ง๐—”๐—ก๐—ฃ๐—” ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—š๐—ข๐—ฆ๐—ข๐—ž ๐—•๐—”๐—๐—จ. ============== โค๏ธQAISAA SUITโค๏ธ ============== โœ… Baju Loose Cutting โœ… Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja. โœ… Material yang tak perlu iron. (IRONLESS ) โœ… Material MONACO CREPE(memeri) โœ… 8 pilihan warna yang memukau โœ… Pilihan size dari XS hingga 5XL โœ… Material yang sangat sesuai untuk travel Normal Price : Rm 189 sehelai. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚ PROMO BITHDAY BOSS ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰ ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—ฆ๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ก๐—š ( jimat RM120) ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—ฆ๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ก๐—š ( jimat RM120) ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—ฆ๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ก๐—š ( jimat RM120) BERMINAT NAK GRAB???? Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah setiap masa. Jadi boleh terus whatsapp segera untuk respon pantas. ๐Ÿ˜‰ #sabella #qaissa2019 #qaissasuit #etsuit #bajutanpagosok #bajumuslimah #qaisaa #suittakyahgosok #bajukurungviraltanpagosok #bajukurung #monacocrepe #bajumurah #raudhah #mawaddah #haji #umrah #ironless #tanpagosok #takpayahgosok #suit #suitqaisaa #simple #cantik #ironlesssuit #bajutakyahgosok #bajumuslimah #bajutravel #suitumrah #umrah #zaqeeyawardrobe

01
39 minutes ago

In Poland today is so cloudy and windy and it's raining almost all the time, so I thought that I should use a golden power to lift up my mood ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜ Golden, green and violet - the perfect trio ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ __________ #jewelry #jewellery #jubiler #bracelet #bransoletka #saturday #perfection #wood #zerowaste #zerowastejewelry #wrist #eco #ecojewelry #fashion #womanstyle #stylish #style #beyourself #yourstyle #mystyle #simple #minimalistic #violet #amethyst #navyblue #gold

10
39 minutes ago

This solid marble side table is so awesome, we went and got a โœŒ๐Ÿปsecond one! We have the other one between our swivel chairs and the solid marble is so heavy it stays put. You can imagine with dogs jumping on and off those chairs and little kiddos in a swivel chair, I was struggling to find a stylish table that was chunky and heavy enough to withstand it all! Am I right? If you havenโ€™t been to @simplegoodsshop in Fredericksburg, it is definitely one of my favorites โค๏ธ

11
39 minutes ago

[๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—๐—˜] ๐—ฆ๐—จ๐—œ๐—ง ๐—ง๐—”๐—ก๐—ฃ๐—” ๐—š๐—ข๐—ฆ๐—ข๐—ž๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ โ€œ ๐—•๐—ถ๐—น๐—ฎ ๐—ฏ๐˜‚๐—ธ๐—ฎ ๐—ฎ๐—น๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ.. ๐—›๐˜‚๐—ฟ๐—บ๐—บ๐—บ.. ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ ๐˜†๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฎ๐—ท๐˜‚ ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ฎ๐—ธ ๐—ฝ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ๐—ต ๐—ด๐—ผ๐˜€๐—ผ๐—ธ ๐—ป๐—ถ.. ๐— ๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ป๐˜†๐—ฎ.. ๐—ป๐—ฎ๐—ธ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐˜ ๐—ป๐—ถ.. โ€œ ~ YOU OLLSSS PERNAH TERJADI MACAM NI?" . Duduk tenung depan almari , baju dah banyak tapi semua nak kene gosok, dah la lambat ni... Lepas tu jemu betul laa nak ulang pakai yg sama. Rasa macam nak grab baju baru je pegi kerja esok ๐Ÿ˜ . Atas permintaan ramai, QAISSA SUIT kini kembali! ๐——๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ ๐—ธ๐—ต๐—ฎ๐˜€ ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ท๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐˜๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ถ๐—น ๐—น๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ต ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ด๐˜‚๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐—ง๐—”๐—ก๐—ฃ๐—” ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—š๐—ข๐—ฆ๐—ข๐—ž ๐—•๐—”๐—๐—จ. ============== โค๏ธQAISAA SUITโค๏ธ ============== โœ… Baju Loose Cutting โœ… Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja. โœ… Material yang tak perlu iron. (IRONLESS ) โœ… Material MONACO CREPE(memeri) โœ… 8 pilihan warna yang memukau โœ… Pilihan size dari XS hingga 5XL โœ… Material yang sangat sesuai untuk travel Normal Price : Rm 189 sehelai. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚ PROMO BITHDAY BOSS ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰ ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—ฆ๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ก๐—š ( jimat RM120) ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—ฆ๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ก๐—š ( jimat RM120) ๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿต ๐—ฆ๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ก๐—š ( jimat RM120) BERMINAT NAK GRAB???? Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah setiap masa. Jadi boleh terus whatsapp segera untuk respon pantas. ๐Ÿ˜‰ #sabella #qaissa2019 #qaissasuit #etsuit #bajutanpagosok #bajumuslimah #qaisaa #suittakyahgosok #bajukurungviraltanpagosok #bajukurung #monacocrepe #bajumurah #raudhah #mawaddah #haji #umrah #ironless #tanpagosok #takpayahgosok #suit #suitqaisaa #simple #cantik #ironlesssuit #bajutakyahgosok #bajumuslimah #bajutravel #suitumrah #umrah #zaqeeyawardrobe

00
39 minutes ago

Underfloor heating doesnโ€™t have to cost you a fortune. Our Pinnacle range is competitively priced with the quality to last. Pinnacle offers 12 year warranty for a peace of mind. These electric mats can work with tiles and many other floor coverings. Why not pair up the mat with Pinnacle Touch Programmable Thermostat? This stat allows you to set 6 periods each day with corresponding pre-set temperatures. All pinnacle stats come with a 2 year warranty. Prices start from ยฃ83.12 for both Pinnacle Mat and Pinnacle Touch (based on 100W/m2 Mat) โ€ข โ€ข โ€ข #underfloorshop #pinnacle #pinnacleunderfloorheating #pinnaclemat #pinnacleheating #pinnacletouch #underfloorheating #underfloor #heating #hvac #ufh #excellent_structure #eletricheating #electric #electricunderfloorheating #electrician #electricians #electricianlife โšก๏ธ #newhome #newbuild #selfbuild #refurb #construction #costeffective #quality #simple #flooring #commercial #mat #thermostat

00
40 minutes ago

Una me felice โค

01
40 minutes ago

Bismillah Open Order : Gamis set Kode : Afida Bahan : Sakura Crepe Harga : Rp 680.000 . Pilihan Warna : Grey Detail : โœ” Cutting A line โœ” Busui dan wudhu frendly โœ” Aplikasi kerut Khimar non pad Khimar dengan manset karet . Detail Ukuran Gamis : S Lingkar Dada 88cm / Panjang Gamis 130cm M Lingkar Dada 96cm / Panjang Gamis 135cm L Lingkar Dada 104cm / Panjang Gamis 140cm XL Lingkar Dada 112cm / Panjang Gamis 145cm XXL Lingkar Dada 120cm / Panjang Gamis 145cm . Detail Ukuran Khimar : Panjang depan 83cm / Panjang belakang 140cm / Ukuran muka 27cm . Catatan : Kemiripan warna 95%, dipengaruhi oleh lighting, kamera, dan layar gadget masing-masing. . Order / Info : DM IG WA / SMS : 082352211118 Line : midahhamidah (harus diacc dulu baru bisa chat) . . Offline : Jln Pahlawan Gg 06 Oktober no 107 RT 02 (antara pasar lama dan kampung melayu) Banjarmasin . . Format pemesanan : Nama Nomor hp Alamat lengkap Nama barang, size, warna . #gamisdimidahmawaddah18 #jualanmidahmawaddah #gamiselmika #elmikahijrah #elmikahijrahbanjarmasin #instabungas #simple #set #setgamis #gamis #abaya #simple #osbanjarmasin #instabanjar #gamissyari #gamisafida #afidaset #setafida #afidagamis #jualgamiselmika #jualgamisset #gamisset

10
40 minutes ago

le chantier de septembre Premiรจre rรฉsolution : + dโ€™authenticitรฉ! Dans la vie et sur les rรฉseaux aussi. Je nโ€™รฉtais dรฉjร  pas une grande adepte pour faire la promotion de choses en tous genres sur ma page et les filles dont cโ€™est le mรฉtier le font trรจs bien. Et je ne vous vendrai pas du rรชve non plus ( si รงa ร  รฉtรฉ le cas, รงa le sera de moins en moins) je veillerai donc ร  vous partager les backstage des expรฉriences ou rencontres que je fais, mettre une lumiรจre sur les sentiments qui sโ€™immiscent dans nos vies et sur lesquels on a du mal ร  avoir du recul. Inutile de te dire quโ€™il nโ€™y aura pas ici de ventes de boissons amincissantes, de crรจmes, de photos de mon corps dans une posture de yoga ultra sexy ( dโ€™autres le font super bien et cโ€™est trรจs joli ร  regarder : je partagerai en revanche les profils des professeurs inspirants et oui il y en a des professeurs femmes et hommes sexys dans le yoga, รงa fait plaisir ร  regarder, si on ne limite pas le yoga ร  des postures sexys) Effectivement, peut รชtre que je mโ€™autoriserai des photos lรฉgรจrement sexys pour certains, mais je ne mโ€™excuserai pas ici dโ€™avoir des formes de femmes et de les assumer pleinement : sexy ne veut ni dire superficielle, ni vulgaire. Il est temps dโ€™assumer qui on est, reconnaitre quโ€™on est lโ€™heureux(se) propriรฉtaire de notre corps, qui nous porte ( et surtout nous supporte ) nous transporte au grรฉ de nos envies. Lui rendre hommage cโ€™est aussi lโ€™afficher tel quโ€™il est, ne pas lโ€™enfermer de peur dโ€™รชtre cataloguรฉe sur instagram. Pas de mantras non plus impossibles ร  tenir sur ยซ comment รชtre vraiment heureux ยป , ou plutรดt comment te mettre un peu plus pression au quotidien, รงa la sociรฉtรฉ sโ€™en charge bien, si tu lโ€™entends sociรฉtรฉ, coeur sur toi. Je suis lร  pour PARTAGER du vrai, discuter aussi, rigoler beaucoup, et sโ€™aimer plus... souvent. En revanche je vous donnerai toujours mon planning de cours de yoga avec envie de vous y voir un jour ( je ne dรฉsespรจre pas, vous vous reconnaitrez) , parce que je pense profondรฉment que le yoga continue de faire du bien. un bel outil de transformation comme il en existe pleins dโ€™autres. #peace #love #wellness #giveaway #awake #life #yoga #goals #simple

21
40 minutes ago

Bismillah Open Order : Gamis set Kode : Afida Bahan : Sakura Crepe Harga : Rp 680.000 . Pilihan Warna : Grey Detail : โœ” Cutting A line โœ” Busui dan wudhu frendly โœ” Aplikasi kerut Khimar non pad Khimar dengan manset karet . Detail Ukuran Gamis : S Lingkar Dada 88cm / Panjang Gamis 130cm M Lingkar Dada 96cm / Panjang Gamis 135cm L Lingkar Dada 104cm / Panjang Gamis 140cm XL Lingkar Dada 112cm / Panjang Gamis 145cm XXL Lingkar Dada 120cm / Panjang Gamis 145cm . Detail Ukuran Khimar : Panjang depan 83cm / Panjang belakang 140cm / Ukuran muka 27cm . Catatan : Kemiripan warna 95%, dipengaruhi oleh lighting, kamera, dan layar gadget masing-masing. . Order / Info : DM IG WA / SMS : 082352211118 Line : midahhamidah (harus diacc dulu baru bisa chat) . . Offline : Jln Pahlawan Gg 06 Oktober no 107 RT 02 (antara pasar lama dan kampung melayu) Banjarmasin . . Format pemesanan : Nama Nomor hp Alamat lengkap Nama barang, size, warna . #gamisdimidahmawaddah18 #jualanmidahmawaddah #gamiselmika #elmikahijrah #elmikahijrahbanjarmasin #instabungas #simple #set #setgamis #gamis #abaya #simple #osbanjarmasin #instabanjar #gamissyari #gamisafida #afidaset #setafida #afidagamis #jualgamiselmika #jualgamisset #gamisset

10
40 minutes ago

๐ŸŒŠ Itโ€™s time to catch โ€˜ek blue waves ๐ŸŒŠ Or maybe the color of the night sky? ๐Ÿ’ค๐Ÿ”ต This set features short sleeves top and medium-long pants! Very comfy ๐ŸŒŸ๐Ÿ’ค Which blue would you choose? (US$20, ๐Ÿ’ฏcozy comfy approved) Size: M to 4XL . Open Pre-order NOW! . *Free delivery 30$ up (Phnom Penh) *Free delivery 60$ up (Provinces) . . . #PJShopKH #phnompenh #cambodia #pajamas #welcome #longsets #comfy #cozy #goodnight #simple #blue #lovely #fashion #kstyle #kfashion

00
40 minutes ago

ู„ุจุงุณ ู…ุฌู„ุณู‰ ุดูŠูƒ ูˆ ุณุงุฏู‡ ุจุฑุงู‰ ุณุงุฏู‡ ูพูˆุดุงู† #ู„ุจุงุณ ุณุฑู…ู‡ ุงู‰ #ุดูŠูƒ #ู…ุฌู„ุณู‰ #ุณุงุฏู‡ #ุฒูŠุจุง #ุงู„ุฃู†ุงู‚ู‡ #ุงู„ุฑุดุงู‚ู‡ #ุงู„ุฌู…ุงู„ #ุงู„ุฃุฒุฑู‚ # navy #longdress #simple #

00
41 minutes ago

Bismillah Open Order : Gamis set Kode : Afida Bahan : Sakura Crepe Harga : Rp 680.000 . Pilihan Warna : Grey Detail : โœ” Cutting A line โœ” Busui dan wudhu frendly โœ” Aplikasi kerut Khimar non pad Khimar dengan manset karet . Detail Ukuran Gamis : S Lingkar Dada 88cm / Panjang Gamis 130cm M Lingkar Dada 96cm / Panjang Gamis 135cm L Lingkar Dada 104cm / Panjang Gamis 140cm XL Lingkar Dada 112cm / Panjang Gamis 145cm XXL Lingkar Dada 120cm / Panjang Gamis 145cm . Detail Ukuran Khimar : Panjang depan 83cm / Panjang belakang 140cm / Ukuran muka 27cm . Catatan : Kemiripan warna 95%, dipengaruhi oleh lighting, kamera, dan layar gadget masing-masing. . Order / Info : DM IG WA / SMS : 082352211118 Line : midahhamidah (harus diacc dulu baru bisa chat) . . Offline : Jln Pahlawan Gg 06 Oktober no 107 RT 02 (antara pasar lama dan kampung melayu) Banjarmasin . . Format pemesanan : Nama Nomor hp Alamat lengkap Nama barang, size, warna . #gamisdimidahmawaddah18 #jualanmidahmawaddah #gamiselmika #elmikahijrah #elmikahijrahbanjarmasin #instabungas #simple #set #setgamis #gamis #abaya #simple #osbanjarmasin #instabanjar #gamissyari #gamisafida #afidaset #setafida #afidagamis #jualgamiselmika #jualgamisset #gamisset

10
41 minutes ago

#30dayjoychallenge Each month we set out to showcase our 30 days of challenges that create joy and makes us stop and be present and intentional in how we interact and experience life. . {Day 1} Priorities- since starting this journey of simplicity and intention my main focus has been set firstly on my two kiddos. . They are at an age that everything is exciting and wonderful and they love expressing that in all ways possible! . . It use to be that morning and nighttime was set up to be robotic. I'd always feel I was to tired. But really what it was was I was making my days stress my priority. I wasn't drawing with my daughter, or I wasn't putting my phone down while my son was talking. It was a waste of time to give attention to things that I couldn't change, and really weren't that bad. . . I know everyone's priorities will be different. Whatever they maybe, make them intentional and beautiful. . . โ™ฅ๏ธ This months challenge is 30 Days of intentional photos. Each day will have a specific theme, and a specific meaning. Because there is no challenge more challenging than the challenge to improve yourself . โ™ฅ๏ธ We invite you to join along! . . #makingpriorities #simplejoys #alifelivedsimple #joyisachoice #simplefamily #minimalliving #intentionalliving #sparkjoy #happiness #letgoandlive #thejoyofless #soulfulliving #desitnationsimple #chooseyourpriorities #simplify #bemore #choosingjoy #joyfulliving #doless #lovewithallyouhave #joy #simple #findingpeace #innerlove #joyfulmoments #intentionalism #photochallenge

00
42 minutes ago

๐Ÿ”ถ๏ธ [PRE-ORDER] LB Kaos Vneck Harga Promo: 85k Highlights: Bahan: katun + polyester Panjang Baju56cm Lingkar Dada66-115cm Lebar Bahu33cm Import & Best Quality Order: ๐Ÿ’Œ DM ๐Ÿ’Œ WA/Line/Shopee - Klik link di Bio #olshopmanado #olshopmurah #importchina #lbneedbeautyandfashion #jualanmanadomurah #jualan #manado #fashion #trendingfashion #olshopfashion #koreanstyle #korea #bajumurah #Blouse #simple #grosir #fasionwanita #kemeja #bajubagus #bajumurah #pakaianrajut #Kaos #T -Shirt #LenganPendek #Short #sleeve #top #atasanmodern #wanita #cewek #atasan @vneck

00
42 minutes ago

21
42 minutes ago

ๅธŒๆœ›ๆœ‰ๅคฉ่ƒฝๅพœๅพ‰ๅœจ่–ฐ่กฃ่‰็”ฐ่ฃก๐Ÿฅฐ ่ฌ่ฌๆฏๆฎตๆ—…็จ‹้ƒฝๆœ‰ไธๅŒ็š„็ซ่Šฑ ้›–็„ถ็ธฝๆœ‰ไบ›้บๆ†พไฝ†ๆ‰็จไธ€็„กไบŒ #Hokkaido #2019 #simple #life #ๅฎถๆจ‚็ฆๆœ‰ๅฅฝๆ—ฅ #ๅฎถๆจ‚็ฆๅŒ—ๆตท้“้–‹ๅ‚ฌ @carrefourtaiwan

20
42 minutes ago

Loved making these planters after making so many of my bread baskets! The big ones are time consuming but Iโ€™m always so happy with the outcome! . . Currently googling how to put my giant weedy veggie garden to sleep for the winter, pretending Iโ€™ll cut the lawn soon, and purge and organize a closet in our spare bedroom. The change of seasons makes me want to organize and pare down on belongings for some reason. . . Enjoy Summer 2.0 today! . . . . #woven #handmade #artisan #baskets #maker #collingwoodontario #becomingaminimalist #changeofseasons #planters #plants #howihome #hygge #styleathome #houseandhome #canadianliving #madeincanada #canadian #cottonrope #simple #neutral #neutraldesign #calming #declutter #purge #reorganize

50
42 minutes ago

ใƒป ๆ–ฐไฝœใงใ™๐Ÿ•Š โ–ถ๏ธŽใ‚ทใƒงใƒผใƒˆใƒœใƒชใƒฅใƒผใƒ ใ‚นใƒชใƒผใƒ–SW ใ‚ฏใƒชใƒผใƒ /ใƒขใ‚ซ ่ถ…ใƒฏใ‚คใƒ‰ใชใƒญใƒณใ‚ฐใ‚นใƒชใƒผใƒ–ใจ ใŸใฃใทใ‚Šใ—ใŸ่บซๅน…ใŒใ‚†ใ‚‹ใใฆใ‹ใ‚ใ„ใ„ใ‚ทใƒงใƒผใƒˆใ‚นใ‚ฆใ‚งใƒƒใƒˆโ™ก ไปŠๅญฃใ‚‚็ถ™็ถšใ—ใฆๆณจ็›ฎใฎใƒ“ใƒƒใ‚ฐใ‚ทใƒซใ‚จใƒƒใƒˆ. ่ข–ใซๅ‘ใ‹ใฃใฆ็ดฐใใชใ‚‹ใƒ‰ใƒซใƒžใƒณใ‚นใƒชใƒผใƒ–ใ‚ฟใ‚คใƒ—ใซ ใ‚„ใ‚„ๅ‰ใŒ็Ÿญใ‚ใฎ็€ไธˆใชใฉ็ดฐใ‹ใ„ใƒ‡ใ‚ฃใƒ†ใƒผใƒซใŒ ใจใฃใฆใ‚‚ใ‚ชใ‚ทใƒฃใƒฌใงใ™โ™ก ใ‚„ใ‚ใ‚‰ใ‹ใๆš–ใ‹ใ„ใฎใง็œŸๅ†ฌใ‚‚OKโ—Ž ้•ทใ„ๆœŸ้–“ไฝฟใˆใฆ็€ๅฟƒๅœฐใ‚‚ๆฅฝใชใƒ‡ใ‚คใƒชใƒผใƒฆใƒผใ‚นใซใดใฃใŸใ‚Šใฎใ‚ขใ‚คใƒ†ใƒ ใงใ™. ใ‚คใƒณใƒŠใƒผใซใƒใƒณใƒ‰ใ‚ซใƒฉใƒผใ‚ทใƒฃใƒ„ใ‚„ใƒใ‚คใƒใƒƒใ‚ฏใฎใƒฌใƒผใ‚นใ‚คใƒณใƒŠใƒผใชใฉใ‚’ๅˆใ‚ใ›ใฆใ‚ขใƒฌใƒณใ‚ธใ™ใ‚‹ใฎใ‚‚ใƒˆใƒฌใƒณใƒ‰ใ‚ณใƒผใƒ‡ใงใ‚ชใ‚ทใƒฃใƒฌๆ„Ÿใ‚ขใƒƒใƒ—โ—Ž ใƒป ใƒป ไปŠ้€ฑใ€้‡‘ๆ›œๆ—ฅ21ๆ™‚่ฒฉๅฃฒใงใ™๐ŸŒฟ ใƒป ใƒป ใƒป @cft__official ใฎใ‚ขใ‚ซใ‚ฆใƒณใƒˆไฝœใ‚Šใพใ—ใŸโ™ก ไบˆ็ด„ๅ•†ๅ“ๅฐ‚็”จใ‚ขใ‚ซใ‚ฆใƒณใƒˆ @cft_order cft. staffใฎๅ€‹ไบบใ‚ขใ‚ซใ‚ฆใƒณใƒˆ @cft_hitomi ใฒใจใฟ 161ใŽ @cft_kayo ใ‹ใ‚ˆ 149ใŽ @cft_mika ใฟใ‹(่‚ฒไผ‘ไธญ ๐Ÿคฑโ™ก) 165 ใŽ @cft_haruna ใฏใ‚‹ใช 158ใŽ @cft_yoshimi ใ‚ˆใ—ใฟ 163ใŽ ๅฎœใ—ใ‘ใ‚Œใฐใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒผใŠ้ก˜ใ„ใ—ใพใ™โ™ก ใƒป ใƒป ใƒป ใ”ๆณจๆ–‡ๅ‰ใซๅฟ…ใšABOUTใ‚’ใ”็ขบ่ชไธ‹ใ•ใ„ใพใ›ใ€‚ ใ”ๆณจๆ–‡ใ•ใ‚Œใ‚‹ๅ…จใฆใฎใŠๅฎขๆง˜ใฏABOUTใซๅŒๆ„ใ•ใ‚ŒใŸใ‚‚ใฎใจใฟใชใ—ใพใ™ใ€‚ ABOUT็ขบ่ชใฏๅฟ…้ ˆใจใ•ใ›ใฆ้ ‚ใใพใ™ใ€‚ ใƒป ใƒป ใƒป ๅ…ฌๅผLINEโ–ถ๏ธŽ @viu2043z (ใ‚ขใƒƒใƒˆใƒžใƒผใ‚ฏใ‹ใ‚‰) ใ‚ขใƒกใƒ–ใƒญ http://s.ameblo.jp/confidence1208/ ใƒป ใƒป ใƒป #selectshop_cft #instagood #instalike #ootd #fashion #coordinate #instafashion #simple #outfit #fudge #code #acne #style #GISELe #casual #zara #็€ๅ›žใ— #ๆšฎใ‚‰ใ— #ใ‚ณใƒผใƒ‡ #ใŠๆด’่ฝใ•ใ‚“ใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #ใ‚จใ‚ฏใƒชใƒฅ #ใ‚นใ‚ฆใ‚งใƒƒใƒˆใ‚ณใƒผใƒ‡ #ใ‚นใ‚ฆใ‚งใƒƒใƒˆ #ใƒฏใƒณใƒˆใƒผใƒณใ‚ณใƒผใƒ‡ #ใƒ‘ใƒผใƒ—ใƒซใ‚ซใƒฉใƒผ #ใ‚ตใƒ†ใƒณ #ใƒฌใ‚คใƒคใƒผใƒ‰ #ๅคงไบบใ‚ณใƒผใƒ‡ #ใ‚ทใƒงใƒซใƒ€ใƒผใƒใƒƒใ‚ฐ #apc

100
43 minutes ago

Chi รจ sensibile attribuisce unโ€™importanza enorme ai dettagli piรน insignificanti del comportamento altrui, quelli che generalmente sfuggono alle altre persone. . . .. . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #smoke #love #girl #pensieri #imieipensieri #photography #photographer #photo #me #woman #dress #smile #comeseguardassisoloilsole #ilsole #occhichiusi #hairstyle #hair #nomakeup #simple #melarido #insta #instalove #instahappy #instaday #follow #followers #dream #instalife #mylife

100
43 minutes ago

Grand Opening @fashionisland See you soon in Fashion island๐ŸŒˆ Date: Sep 20 - Sep 29, 2019 ------------------------------- Online Shop FB @aneestyleshop IG @aneestyle_official Off-line Shop The Mall Bangkapi 3rd Floor Emporium 3rd Floor Fashion Island 1st Floor #์• ๋‹ˆ์Šคํƒ€์ผ #aneestyle_official #aneestyle #relaxtime #pingcushion #healing #relaxing #relax #feelinggood #simple #freestyle #travel #chill #cushion #sofaminimals #health #insomnia #nap #เธชเธšเธฒเธข #เธœ เนˆเธญเธ™เธ„เธฅเธฒเธข #เธ„เธงเธฒเธกเธช เธธเธ‚ #เธช เธธเธ‚เธ เธฒเธž #เธซเธกเธญเธ™เน€เธž เธทเนˆเธญเธชเธธเธ‚เธ เธฒเธž #เธ— เนˆเธญเธ‡เน€เธ—เธตเนˆเธขเธง #pillow #grandopening

10
44 minutes ago

| No nacรญ princesa, nacรญ guerrera y libre. Soy amor y ternura, consuelo y refugio. Soy mujer viento, mujer agua, mujer tierra, mujer fuego, mujer medicina, mujer sol. Soy mujer guerrera, mujer niรฑa, mujer joven, mujer madura, mujer vieja. Me trenzo las penas, me peino con aire y olvido tristezas. Soy mujer, amante, mala, buena, tierna. Soy los cuatro rumbos, las estaciones, las siembras. Soy mujer y sangre con olor a hierbas que corre por mis venas. Danzo, canto, escribo, amo. Soy mujer. #Girl #instagirl #fashion #glam #sunglasses #autumn #outfit #zara #smile #love #instalove #stunning #brunette #beautiful #summer #picoftheday #women #cute #laugh #happy #happiness #gooday #sun #chic #beauty #lipstick #makeup #simple #likeforlike #l4l

20
45 minutes ago

ใคใ‚ˆใใ„ใใ‚ˆใช

32
50 minutes ago

Incredible porridge! Mix of oat milk (200ml), porridge oats (100g), chia seeds (30g), cashews (30g), raspberries (80g), cacao nibs (10g), soya protein powder (10g) and our good old friend maple syrup (10g). Mix the syrup into the milk, it stops sticking and goes through the entire porridge. |~~~~~~~~~~~~~~ #vegan #fitness #breakfast #breakfastbowl #veganfood #dance #veganbowl #food #morning #simple #health #recipe #veganrecipe #workout #lifestyle #veganrecipes #overnightoats #oats #warmingfood #healthyfood #antioxidants #chocolateoats #chiaoats

20
54 minutes ago

. ุญูŠุงุฉ ุตุญูŠุฉ+ุฅุฑุงุฏุฉ+ #clean9 = ุฌุณู… ุฑุดูŠู‚๐Ÿ˜โค๏ธ . ู…ุน ูƒู„ูŠู† ู…ุงููŠ ู…ุณุชุญูŠู„ ุงุญูƒูŠ ู…ุนู†ุง ูˆ ุดุงุฑูƒู†ุง ู…ุดูƒู„ุชูƒ ุญุชู‰ ู†ุจุฏุฃ ู…ุน ุจุนุถ ุฎุทูˆู‡ ุจุฎุทูˆู‡ ุญุชู‰ ู†ู‡ุงูŠุฉ ุงู„ูƒูˆุฑุณ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ช๐Ÿป . ู„ู„ุทู„ุจ ูˆ ุงู„ุงุณุชูุณุงุฑ ุญูŠุงุงุงุงูƒู…๐ŸŒธ๐Ÿ’• #basil #basil_omran #omran_family #omran #uae #dubai #ุจุงุณู„ #ุจุงุณู„_ุนู…ุฑุงู† #ุนุงุฆู„ู‡_ุนู…ุฑุงู† #ุนู…ุฑุงู† #ุณุนุงุฏุฉ #ุญูŠุงุฉ #ุจุณุงุทู‡ #ุฏุจูŠ #ุงู„ุงู…ุงุฑุงุช #happiness #life #simple #ksa #saudiarabia #ุงู„ุณุนูˆุฏูŠุฉ #ุงู„ู…ู…ู„ูƒุฉ_ุงู„ุนุฑุจูŠุฉ_ุงู„ุณุนูˆุฏูŠุฉ #influncer #celebrities #customers

00
7 hours ago

Follow my simple instructions ๐Ÿ’‹ . Follow @eleonora_tullii for more ๐Ÿ’•

1705
15 hours ago

Itโ€™s okay, man. Take 20 mins to yourself

501
8 months ago

ใ€Œไบบ็”Ÿไธญๆ— ๆณ•้ข„ๆผ”ใ€ๆฒกๆœ‰ๆŽกๆŽ’๏ผŒๆฏๅคฉ้ƒฝๆ˜ฏ็พๅ ด็›ดๆ’ญใ€‚ใ€ ๆŠŠๆกๆฏไธชๆฅไธด็š„็•ถไธ‹๏ผŒ่ฟŽๆŽฅ่ธๅฏฆ็š„ๆฏไธ€ๅคฉ๏ผ Thankful. Grateful. Blessed. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ My Simple Dinner โคโค Alhamdulilah! ๐Ÿ“…11012019 #็งๆˆฟ่œ #ๅฎถๅธธ่œ #simple #dinner #sarahmahkitchen #homecooking #healthy #homesweethome #grill #picoftheday #pictureoftheday #iphoneonly #iphoneography #instaphotograph #instagram #instagood #instadailypic #instaphoto instafollow #vscocam #food #foodie #foodoftheday #foodlover #foodgasm #foodphotography #foodporn #foodlovers #igdaily #foodgram #likeforlikes

1076