indonesiaforest Photos & Videos

1 week ago

Sebuah keindahan bersembunyi di setiap lipatan-lipatan bumi.. di antara lekuk-lekuk lanskap abstrak, bersetia dalam diam kesunyian bunyi-bunyi.. . . Dan tajuk-tajuk serupa pagar.. dedaunan menjadi tirai menapiskan.. . . Hingga kemudian manusia-manusia datang meretas: berdialog dengan bahasa-bahasa yang asing.. bermonolog dalam kelakar bau pesing.. . . #waterflow #airterjun #curug #buruisland #naturephotography #alam #mothernature #nature #maluku #indonesiaphotography #alamindonesia #forest #jungle #wonderfulindonesia #trees #tropicalforest #water #river #tropicalrainforest #sungai #indonesiaforest #hutan #rimbawan #forester #forestry #coservation #kehutanan #indonesiatraveler #earth

9510
1 week ago

A little ink sketch to illustrate the decline of the Sumatra Tiger - inspired by @thesustainablecircle blog on Don’t Boycott Palm Oil. Sumatran tigers are the smallest subspecies and sadly the last of Indonesia’s tigers with an estimated of 400 surviving today. They are surviving in the remaining patches of forest on the island of Sumatra. Accelerating deforestation and rampant poaching mean this creature could end up extinct. #sumatratiger #indonesiaforest #extinction #inkdrawing #art

90
2 weeks ago

‘’ Ketika anda bertanya Pada seseorang untuk menjelaskan Bagaimana Perasaan Saat berada di dekat #Air , Pasti akan sangat sulit untuk mereka menjelaskannya di Banding Mengatakan Bahwa Mereka menyukainya, membutuhkannya, dan Rela membayar mahal untuk itu” ~Conde Nast Traveler~ • • #wedhusgunung #rajintektok #waterlife #forest #tropicalforest #forestlife #adventure #outdoorliving #outdoors #adventuretime #loveforest #indonesiaforest #safetheforest #borneo #riau #indonesia #trailrunning #trailrunninglife

744
2 weeks ago

Prince's waterfall is in the Tourist Area, Mount Bunder in Mount Halimun Salak National Park. The name 'Prince' which is pinned on this waterfall is at once unique. With its beauty and atmosphere, tourists can feel the sensation of bathing like a king's child. This waterfall with a height of about 6 meters is located in the upper reaches of the Mount Salak spring. The water is very clear with a reflection of bluish green light Jungle grettings #myjourney #waterfalls 💦 #landscape_lover #indonesiaforest #videoshotbysyifa

9743
3 weeks ago

The findings, which appear in the Proceedings of the National Academy of Sciences, show that prenatal exposure to the forest fire haze led to a statistically significant 1.3 inches decrease in children’s expected height at age 17. #forests #forestfire #ForestGreen #earthfever #pollutionfree #pollutionsolution #pollutionkills #forest #animals #indonesiaforest #photo #nature #gerakansosial #lingkungansehat #forestlover #hijaukanbumi #hijaukanrumahkita #hutanindonesia #foto #kebakaranhutan #hutan

120
3 weeks ago

Reposted from @chandra.kwardani Phalaenopsis amboinensis.. . . Si kecil dengan kelopak berjumlah 5 helai, warna kombinasi putih, kuning dengan guratan merah bata.. jenis anggrek yang berasal dari Ambon di Kepulauan Maluku dan masih berkerabat dengan anggrek bulan.. . . #orchid #anggrek #anggrekindonesia #flowers #bungaanggrek #orchidaceae #ambon #phalaenopsis #maluku #phalaenopsisamboinensis #biodiversity #plants #biodiversityofindonesia #tanamanhias #beauty #hobytanaman #bunga #indonesiaforest #nature #ambonmanise #orchidae #keanekaragamanhayati #konservasi - #regrann

1790
3 weeks ago

Phalaenopsis amboinensis.. . . Si kecil dengan kelopak berjumlah 5 helai, warna kombinasi putih, kuning dengan guratan merah bata.. jenis anggrek yang berasal dari Ambon di Kepulauan Maluku dan masih berkerabat dengan anggrek bulan.. . . #orchid #anggrek #anggrekindonesia #flowers #bungaanggrek #orchidaceae #ambon #phalaenopsis #maluku #phalaenopsisamboinensis #biodiversity #plants #biodiversityofindonesia #tanamanhias #beauty #hobytanaman #bunga #indonesiaforest #nature #ambonmanise #orchidae #keanekaragamanhayati #konservasi

693
4 weeks ago

This is the stairs leading to the umbrella waterfall, when I will go down and queue with other friends, there is a friend of mine who broke some of the steps, and finally the other friends and I keep going down even though the footing is broken, *location of umbrella and swallow waterfalls #myjourney #waterfalls 💦 #indonesiaforest #smartphone_photos

12026
1 month ago

📷 by @allseasonsbalitravel . Indonesia tropical forest is home and the last sanctuary for one of the world’s richest biodiversity. It is home to 12 percent of world’s mammals, 7.3 percent reptile and amphibian, 17 percent of bird species as well as numerous species of palm grow in its forest. The forest still holds mysteries of species yet to be identified.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Have you been to any of the forest in Indonesia?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #allseasonsbalitravel #travelallseasons #travelresponsibly #indonesiajuara #holiday #wonderfulindonesia #travelphotography #bespoketravel #traveler #travelblogger #travelholic #traveltogether #travelasia #wanderlust #travelandleisure #liburan #explorers #wanderer #shesnotlost #paradise #forest #indonesiaforest #instatravel #traveling #escape #beautifulmatters #lifematters #helloholiday #culture #tropicalvibes

270
1 month ago

Indonesia tropical forest is home and the last sanctuary for one of the world’s richest biodiversity. It is home to 12 percent of world’s mammals, 7.3 percent reptile and amphibian, 17 percent of bird species as well as numerous species of palm grow in its forest. The forest still holds mysteries of species yet to be identified.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Have you been to any of the forest in Indonesia?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #allseasonsbalitravel #travelallseasons #travelresponsibly #indonesiajuara #holiday #wonderfulindonesia #travelphotography #bespoketravel #traveler #travelblogger #travelholic #traveltogether #travelasia #wanderlust #travelandleisure #liburan #explorers #wanderer #shesnotlost #paradise #forest #indonesiaforest #instatravel #traveling #escape #beautifulmatters #lifematters #helloholiday #culture #tropicalvibes

300
1 month ago

JALAN-JALAN PERDANA BARENG ISTRI • • Niatan awal ke Bali atau Malang tapi berhubung harga tiket mahal bgt akhirnya ke Kota Istimewa Yogyakarta. Naik kereta bahkan sempet mampir Kebumen tapi dengan biaya yang jauh lebih murah dari harga pesawat berdua PP ke Bali. • • #indonesia #pesonaindonesia Yogyakarta #jogjakarta #jogjakartaistimewa #daerahistimewa #gunungkidul #visitindonesia #vacation #backpacker #honeymoon #iphonesia #iphonephotography #kamerahpgue #vsco #vscocam #snapseed #maspet2019 #maspetdanjannah #galerimaspet #streetphotography #forest #indonesiaforest

822
1 month ago

Fokus ke Pohonnya ya Kakaaa.. Jangan yang laen 😀😁😛 alam itu emang punya keunikan-keunikan yang bikin kita demen banget buat meng-eksplornya yaa.. Coba tebak ini lagi dimana ya kira-kira ?? . . +++++++++++++++++++++++++++++++++ Ⓜ️bolang 🅱️anyuwangi Teman mbolaaangg Sejatimuuu... 😀😊 #mbolangbanyuwangi #bangoji #trijek #trijekbanyuwangi • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • #travelwithlocals #naturehunter #instastory #tripaddicts #exploreindonesia #alamindonesia #nusantarakita #liburanku #solotraveling #kelilingindonesia #indonesiantraveler #ceritaliburan #jalanjalan #backpackernusantara #adventuretravel #explorejatim #liburanseru #indonesiaforest #indonesiapunyacerita

335
1 month ago

MENUJU PANTAI INDRAYANTI • • Gunungkidul memiliki banyak tempat wisata yang belum banyak orang ketauhi, seperti ragam pantai yang memiliki pasir putih dan air yang biru. Namun untuk menuju kesana harus menempuh jarak yang lumayan jauh dengan jalan yang naik turun serta berliku, untuk akses jalan tak perlu khawatir karena jalannya sudah di aspal dan rapi seperti di foto ini. • • Penasaran sama berita seputar travel atau pariwisata lainnya? Cek web dan Instagram @kumparancom Untuk tahu ragam informasi unik dan menarik. • #kumparan #percayakumparan #temankumparan #kumparandotcom #indonesia #pesonaindonesia #Yogyakarta #jogjakarta #jogjakartaistimewa #daerahistimewa #gunungkidul #visitindonesia #vacation #backpacker #honeymoon #iphonesia #iphonephotography #kamerahpgue #vsco #vscocam #snapseed #maspet2019 #maspetdanjannah #galerimaspet #streetphotography #forest #indonesiaforest

430
1 month ago

Kamu cari yang bisa diajak ke mall, aku mundur Kamu cari yg bisa diajak ke laut atau hutan, aku maju paling depan😍🤣🤣. . Song : New Light @johnmayer . Really love love love this song🤗💚💚💚 . . #laiajourney . . . Solo traveling ke bukit, hutan tetap butuh guide daripada hilang di jalan cyin🤣😆. Apalagi ini tdr cuma dua jam pas malamnya, dari pada gak fokus jalannya😂. . Btw, maafkan video ribet ini😋. Gak usah denger obrolan aing yg gak jelas sambil kesangkut ranting-ranting. Dengar lagunya aja ya🤣. Untung guidenya baik dan sabar euy. . . . . #solotravels #solotravelingisfun #forest_captures #forestlovers #hutan #traveler #nature #nature_lovers #vlog #myjourneys #indonesiaforest #walkingaway #hillwalking #parapejalankaki #jalanterus #letsgetlost

13416