mamabear Photos & Videos

13 hours ago

My 6-year old daughter humbles me sometimes. When she came home with this classwork I asked her if her teacher told her to write the answer. She said, “No, I thought of it myself.” <— this is my new motto : I will NOT give up. ☀️ 💪 🦸🏻‍♀️ #nevergiveup #thereisnocant #thereisnotry #justdoit #believeinyourself #ibelieveinyou #bebold #growthmindset #candoattitude #motivation #fromthemouthsofbabes #mydaughter #myhero #mamabear #proudmama #imustbedoingsomethingright #strongwomen #raisethemright #leadbyexample #showthemtheway

00
13 hours ago

This little lady is all grown up and night time trained, for the most part, but that’s not to say that there isn’t the occasional accident 🙈 As she is a sensitive little soul I like not to make a big deal of it, and make sure she always knows it’s ok to make mistakes! This is what led me to @protectabedau mattress & linen protectors. Not only are they the most comfortable mattress protectors we’ve ever tried. But they are amazing quality with the ease of simply removing the linen protector after spills and accidents. There is no need to change the whole bed! This allows for minimum fuss in the wee hours of the morning, and everyone gets a restful nights sleep with minimal disturbance 🙌🏼 I also love that they are machine washable, and can be tumble dried. They also provide great protections from dust mites with their amazing Miracle Layer™️. For more information, click the link in bio or see stories for swipe up link! @protectabedau #protectabedau #protectabed #protectabedaustralia . . . . . . #joyfulmamas #motherhoodunplugged #mom_hub #mommyblogger #mummyblogger #perthmums #mamabear #momofgirls #girlmom #the_sugar_jar #perthigers #perthmum #perthinfluencer #weheartit #thingsilove #livelovebeauty #momlife #mommylife #lifestyle #darlingdaily #perthmamas #pursuewhatislovely #everysquareastory #theeverygirlathome

91
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi Usaha pasti membuahkan hasil ya Moms. Geser aja fotonya agar tau seperti apa tips nya 😊 Kalau Mommy juga ingin punya stok ASIP melimpah, yuk sama2 semangat jadi PEJUANG ASI 💪🏻😊 ASIP cukup untuk baby alhamdulillah, ASIP 1 kulkas itu berkah 💪🏻😁 . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi: WA : 082111118999 (NO CALL) LINE : @boosterasi *Mohon maaf, untuk fast response harap chat kontak diatas karena comment / DM tidak terbaca.* . . #asi #asip #asiperah #anakasi #stokasip #stokasi #busui #mamaperah #semangatasi #happypumping #pejuangasi #cookiesasi #asibooster #boosterasi #jualasibooster #jualboosterasi #blackmores #jualblackmores #blessedthistle #fenugreek #jualfenugreek #mamasoya #pelancarasi #bajubayi #bumil #perlengkapanbayi #mamasoyamurah #mamabear #fenugreekmurah

00
14 hours ago

23
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi Nih ada tips buat moms untuk meningkatkan produksi ASI. . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi:⠀ WA : 082111118999 (NO CALL)⠀ LINE : @boosterasi ⠀ *Mohon maaf, untuk fast response harap chat kontak diatas karena comment / DM tidak terbaca.*⠀ . . #asi #asiperah #anakasi #stokasip #busui #mamabear #semangatasi #herbsofgoldmurah #pejuangasi #cookiesasi #asibooster #boosterasi #jualboosterasi #blackmores #jualblackmores #blessedthistle #fenugreek #jualfenugreek #herbsofgold #pelancarasi #bajubayi #bumil #perlengkapanbayi #banjirasi #kebaikanforbusui

00
14 hours ago

Sweet boy

451
14 hours ago

Kembar 3.. 😍😍😌😍😍😌 Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . آمين آمين ياربّ العالمين Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT WA: 081937881616 🌴Like 10 photo terakhir & follow 🌴Tag kerabat atau teman kamu 🌴Nyalakan pemberitahuan untuk mendapatkan informasi seputar kesehatan dan kehamilan. Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌

151
14 hours ago

It's a beautiful daily reminder that I need to keep hustling on this reseller gig as we have to pay bills and eat. Life's gonna keep ticking and the wheels are going to keep spinning, it's just what will you do to fill those hours. I'm trying to still do what I love, opshop, post Preloved items to their new homes and connect with beautiful people. Our life is on display to see and I've nothing to hide. I'm a happy mumma with a full house and full heart. So please enjoy the days as they come, we'll be enjoying right with you! . . . . #prelovedmihamama #mumprenuer #proudmum #mamabear #hustle #grind #nevergiveup #dosomething #slowfashionchallenge , #buyless , #nofastfashion , #celebratethewins #beproud , #responsiblestyle #buypreloved , #prelovedpretties , #shoppreloved #dowhatyoulove #wearnext #noregrets #fighttextilewaste #itshouldntcosttheearth #wearyourvalues #remakeourworld #reducereuserecycle #beyourself #bepositive #happy #positivevibes

21
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi Cookies pelancar ASI? Apa tuh? Emang ngefek? Cookies ASI dari @boosterasi adalah pelancar ASI tanpa rasa pahit yang lezat, praktis, dan mantulllll. Dengan kandungan oatmeal dan ekstrak daun katuk dan berbagai suplemen herbal di dalamnya, Cookies ASI ini dapat membantu busui meningkatkan volume maupun kualitas ASI. Sudah lebih dari 200.000 busui di Indonesia yang sukses loh. Yuk dicoba moms. Segera hubungi kami untuk order ya. . WA : 082111118999 (NO CALL)⠀ LINE : @boosterasi ⠀ *Mohon maaf, untuk fast response harap chat kontak diatas karena comment / DM kadang tidak terbaca.*⠀ . . #asi #asiperah #anakasi #stokasip #busui #mamabear #semangatasi #herbsofgoldmurah #pejuangasi #cookiesasi #asibooster #boosterasi #jualboosterasi #blackmores #jualblackmores #blessedthistle #fenugreek #jualfenugreek #herbsofgold #pelancarasi #bajubayi #bumil #perlengkapanbayi #banjirasi #kebaikanforbusui

00
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi Nih ada tips buat moms untuk meningkatkan produksi ASI. . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi:⠀ WA : 082111118999 (NO CALL)⠀ LINE : @boosterasi ⠀ *Mohon maaf, untuk fast response harap chat kontak diatas karena comment / DM tidak terbaca.*⠀ . . #asi #asiperah #anakasi #stokasip #busui #mamabear #semangatasi #herbsofgoldmurah #pejuangasi #cookiesasi #asibooster #boosterasi #jualboosterasi #blackmores #jualblackmores #blessedthistle #fenugreek #jualfenugreek #herbsofgold #pelancarasi #bajubayi #bumil #perlengkapanbayi #banjirasi #kebaikanforbusui

00
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi #testimonialboosterasi tiada hasil yang mengkhianati usaha moms. Beberapa busui memang sdh dianugerahi asi yang begitu melimpah dgn sendirinya, tapi banyak juga busui yang benar2 harus berusaha keras untuk memiliki asi yang melimpah. Foto diatas adalah stok asi dari customer @boosterasi yang awalnya menggunakan sufor karena produksi asi nya tdk cukup, setelah berusaha selama 1 bulan an dan tentunya dgn bantuan suplemen dan cookies asi dari @boosterasi , bisa dilihat sendiri hasil kerja keras nya. Walaupun bayi sdh 1 bulan bahkan 1 tahun sekalipun, tidak ada kata terlambat moms utk mengASIhi. . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi:⠀ WA : 082111118999 (NO CALL)⠀ LINE : @boosterasi ⠀ . . #asiperah #pompaasi #stokasip #stokasi #busui #mamaperah #happypumping #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #blessedthistle #fenugreek #mamasoya #pelancarasi #bajubayi #medelabreastpump #perlengkapanbayi #mamabear #pelancarasi #spectra #boosterasi #tehpelancarasi #pigeon #susualmond

00
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi #testimonialboosterasi ini adalah hasil pumping setelah rutin mengkonsumsi rangkaian paket dari @boosterasi yang terdiri dari blackmores, fenugreek, blessed thistle, cookies pelancar asi, dan fitma soya. ASI tetap pekat dan kental sehingga bayi pun cepat kenyang dan berat badan bayi cepat naik. Semakin bayi besar, biasanya asi akan menjadi semakin bening dan encer, itulah kenapa suplemen asi sangat di butuh kan untuk menjaga kualitas asi. Yuk dicoba moms, tidak ada kata terlambat utk memberi asi. Walaupun asi seret dan hampir kering pun masih bisa utk menjadi banyak seperti dulu. Yang penting harus usaha dan jgn lupa konsumsi makanan dan suplemen pelancar asi dari @boosterasi . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi:⠀ WA : 082111118999 (NO CALL)⠀ LINE : @boosterasi ⠀ *Mohon maaf, untuk fast response harap chat kontak diatas karena comment / DM tidak terbaca.* . . #asiperah #pelancarasienak #stokasip #stokasi #susualmondbubuk #mamaperah #pelancarasiherbal #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #susualmond #blessedthistle #fenugreek #mamasoya #pelancarasi #bajubayi #bajuhamil #perlengkapanbayi #botolsusupigeon #pelancarasi #asiboostertea #boosterasi #tehpelancarasi #pompaspectra #mamabear

00
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi Dambaan para busui. Sekali pumping bisa dapat 300ml lebih sampai botol ga cukup dong 😍. Ini adalah salah satu testi dari customer setelah rutin mengkonsumsi suplemen dan cookies ASI dari @boosterasi. Hebat kan? Yuk yang pgn spt ini segera dicoba. . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi:⠀ WA : 082111118999 (NO CALL)⠀ LINE : @boosterasi ⠀ . . #asiperah #pompaasi #stokasip #stokasi #busui #mamaperah #happypumping #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #blessedthistle #fenugreek #mamasoya #pelancarasi #bajubayi #medelabreastpump #perlengkapanbayi #mamabear #pelancarasi #spectra #boosterasi #tehpelancarasi #pigeon #susualmond

00
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi Blackmores impor made in Australia. Multivitamin kehamilan dan menyusui favorit di Indonesia, Australia, dan Singapore. . . Isi 180caps Eceran (minim 20biji) botol repack . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi:⠀ WA : 082111118999 (NO CALL)⠀ LINE : @boosterasi ⠀ *Mohon maaf, untuk fast response harap chat kontak diatas karena comment / DM tidak terbaca.* . . #asi #asip #asiperah #anakasi #stokasip #stokasi #busui #mamabear #semangatasi #happypumping #pejuangasi #asix #asibooster #boosterasi #jualasibooster #jualboosterasi #blackmores #jualblackmores #blessedthistle #fenugreek #jualfenugreek #mamasoya #pelancarasi #vitaminasi #vitaminasialami #vitaminasimurah #boosterlengkap #tipsasi #cookiesasibooster

00
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi #testimonialboosterasi tiada hasil yang mengkhianati usaha moms. Beberapa busui memang sdh dianugerahi asi yang begitu melimpah dgn sendirinya, tapi banyak juga busui yang benar2 harus berusaha keras untuk memiliki asi yang melimpah. Foto diatas adalah stok asi dari customer @boosterasi yang awalnya menggunakan sufor karena produksi asi nya tdk cukup, setelah berusaha selama 1 bulan an dan tentunya dgn bantuan suplemen dan cookies asi dari @boosterasi , bisa dilihat sendiri hasil kerja keras nya. Walaupun bayi sdh 1 bulan bahkan 1 tahun sekalipun, tidak ada kata terlambat moms utk mengASIhi. . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi:⠀ WA : 082111118999 (NO CALL)⠀ LINE : @boosterasi ⠀ . . . #asiboosteralami #makananpelancarasi #tehpelancarasi #mamabear #minumanpelancarasi #mamaperah #pelancarasihalal #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #asiboostermurah #lactationcookiesindonesia #jualfenugreek #pelancarasi #lactationcookiesmurah #newbornphotography #perlengkapanbayi #pompaasi #pelancarasi #asiboostertea #botolsusubayi #pelancarasialami #botolpigeon #asiboosterenak

00
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi Cookies ASI by @boosterasi sangat cocok dikonsumsi bagi anda yang tidak suka minum obat. Karena Cookies ini mengandung berbagai macam suplemen herbal yang diolah dalam bentuk Cookies, terbukti sangat manjur utk meningkatkan kuantitas dan kualitas ASI, cookies ini rasanya seperti Cookies biasa, tidak pahit, jadi ga akan terasa spt sdg makan obat sm sekali. . . Ada 4 varian rasa yaitu choco, almond, keju, dan oat. . . Harga amat sangat terjangkau tapi khasiatnya luar biasa! Ayo tunggu apalagi moms, berikan yang terbaik bagi buah hati anda. Tidak ada susu formula semahal apapun yang bisa menggantikan kandungan ASI. Yuk semangat mengASIhi! . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi: WA : 082111118999 (NO CALL) LINE : @boosterasi *Mohon maaf, untuk fast response harap chat kontak diatas karena comment / DM sering tidak terbaca.* . . #mamaasi #ibuasi #mamaperah #happybreastfeeding #mamabahagiaasinyabanyak #bayiasi #cookiesasi #bayisehat #bayiindonesia #happypumping #pejuangasip #susualmond #boosterasialami #boosterasimurah #mamabear #boosterasimamabear #boosterasilezat #boosterasimanjur #botolasikaca #boosterasiaman #babyshop #tokobayi #babyshopmurah #asibooster #asiboostermurah #asiboosteralami #asiboostertea #susualmond #asiboosterteamurah

00
14 hours ago

Mama Bear Teh Pelancar ASI Teh Pejuang ASI Mama Bear meningkatkan produksi dan kualitas ASI.  100% terbuat dari bahan-bahan herbal alami. Petunjuk Pemakaian: Seduh dengan segelas air mendidih selama 30menit / sampai pekatTambahkan pemanis sesuai seleraMinumlah MamaBear teh 3-4 cangkir sehari, sampai produksi ASI meningkat setelah itu dianjurkan untuk mengurangi konsumsi secara bertahap hingga 2 cangkir sehari Rp. 39.000 Order via WA 08119208299 Direct message Instagram / DM #thebebeshoppe #Conversepwsarmy #MamaBearTehPelancarASI #MamaBear #TehPelancarASI #Teh #PelancarASI #TehASI #perlengkapananak #perlengkapanbayi #jualperlengkapanbayi #jualperlengkapananak #tokobabyonline #tokoperlengkapananak #tokoperlengkapanbayi #onlinebabyshop #onlinebabyshopjakarta #onlinebabyshoptangerang #bestseller #thebebeshoppe #tokoperlengkapanbaby #tokoonline #tokooffline #toko #persediaananak #tokobaby #tokobayi

00
14 hours ago

Hot Dang. This girl is spunky and sweet but goodness when she is teething she is something fierce. --- also side note --- how long can we blame tantrums + attitude + whining + really anything else, on teething??? 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ I mean eventually it might just be their personality no?? 🤣 Ok we are cutting 4 eye teeth right now and here is what we do for teething pain over here: +Copaiba oil directly on the gums. A dab on my finger and a swipe on the gums. This is not a hot or spicy oil, and it does wonders for soothing the inflammation and the pain. +Copaiba, Frankincense & Lavender in a roller along the jaw again for inflammation and pain. + Peace & Calming on the spine to calm the tantrums + Pop some yogurt tubes in the freezer and she chews on those for cold therapy. + Wet a wash cloth and pop it in the freezer for awhile and let them chew on that too + Immune roller on the feet daily so they dont get sick while their body is already fighting What hacks do you have for teething babes??

197
14 hours ago

spaghettios...dinner of champions 👌

233
14 hours ago

I was never the star athlete in high school. Running the mile during PE was a form of torture. Trying to lift the barbell was comical. I had sort of an athletic build {aka I’m tall}, but that’s about it. I tried different sports because I figured it was my only chance to and I didn’t have anything to lose {because let’s be clear, I was not going to risk injury for any high school game😂}. I was on the swim team in the spring to work on my tan, and the water polo team in the fall to keep my tan as long as I could. I never got MVP or won a relay, BUT I LOVED encouraging my teammates during practices and games. Saying “we’re almost there” or “we can do this” or “just a little bit more” was what I needed to hear myself, and figured other people did, too. I think that’s where I was most helpful on those teams. Encouraging and motivating even when energy was low and the end seemed so far out of sight. Leading people through their health journeys is right up my alley. Coaching, encouraging, cheering - it’s what makes me feel good. I love celebrating people’s accomplishments. I get so excited when people reach their goals. You don’t have to be the MVP to be on my team or the star athlete to have success with these programs. You just need a “why not” attitude, the desire to try something new, and the determination to see it through. I have 2 spots left for my September new coach mentorship. I’m closing enrollment this Friday, so reach out NOW to join!💕

51
14 hours ago

We had a real life rainy morning here in CA today 🌧🙌🤣☔️ That means its time to pull out the fleece and light those Fall candles! 🍂 Lets celebrate by using promo code: ➡️ RAIN for 20% off at checkout! Clickable link in profile! ⬅️ (Please remember this promo code will exclude our first responder items, phone grips and pens/pins, as well as all drink-ware). Need to reach us? Shoot us an email to: Nikki @lovedbyhannahandeli.com // 📸 @krissiarrigone @fullyfashionedmama . . #proudtobeamamabear #momswithcameras #mamabear #mamabearbrand #mamabeartee #lovedbyhannahandeli #instamom #lifestyleblogger #mommyblogger #momstyle #momlife #motherhood #ig_motherhood #momsofinstagram #heymama #graphictee #womenownedbusiness #smallbusinessowner #californiamom #momootd #uniteinmotherhood #graphictee #cozy #favoritesweatshirt #buffaloplaid #madforplaid #falliscoming

2427
14 hours ago

Have you ordered yours yet? What are you waiting for? Mommy and Me Tees for Mama, Baby and Toddler are NOW available at www.mimistreatsboutique.com 🎃 Be “Pumpkin Patch Photo Shoot” Ready this fall with your mini me 💖 🎀 💖 #mimistreatsboutique #pumkinpatch #photoshoot #mommyandme #mamaandbaby #mamabear #matchingoufits #smallbusiness #mauvetee #autumnvibes #yummymitt #mommyessentials #momlife #firsttimemom #mommyblogger #mommysgirl 🎀 #shopsmall #supportlocalbusiness #thankyouforsupport #mommymakeover #mamasgirl

20
14 hours ago

My little mans most favorite thing in the world right now are excavators and garbage trucks he got to see an excavator close up tonight (with the help of daddy of course) and touch it. He got to tell me all the parts and the second picture is showing just how exciting it was for him (even if it’s blurry🤷🏻‍♀️) Boys and their trucks 🥰❤️🥳 #mamabear #thisis3 #boymom #trucksanddirt #littleboy #toddler #toddlersofig

11
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi Cookies pelancar ASI? Apa tuh? Emang ngefek? Cookies ASI dari @boosterasi adalah pelancar ASI tanpa rasa pahit yang lezat, praktis, dan mantulllll. Dengan kandungan oatmeal dan ekstrak daun katuk dan berbagai suplemen herbal di dalamnya, Cookies ASI ini dapat membantu busui meningkatkan volume maupun kualitas ASI. Silahkan scroll down ya moms utk dibaca2 testimoni dari busui2 yg sukses setelah mengkonsumsi produk kami. . Yuk dicoba moms. Segera hubungi kami untuk order ya. . WA : 082111118999 (NO CALL)⠀ LINE : @boosterasi ⠀ *Mohon maaf, untuk fast response harap chat kontak diatas karena comment / DM kadang tidak terbaca.*⠀ . . #plastikasi #pompaasi #coolerbag #botolsusubayi #busui #mamaperah #susupelancarasi #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #nursingbra #blessedthistle #fenugreek #selimutbayi #pelancarasi #bajubayi #spectra9plus #perlengkapanbayi #mamabear #pelancarasi #spectra #boosterasi #tehpelancarasi #pigeon #susualmond

00
14 hours ago

Last week, over a five day period, we went to four #doctors appointments. . + All in different locations + One appointment over an hour away + Two appointments in locations we had never been before . If you are a parent navigating the #healthcare system on behalf of your child for an issue big or small I just wanted to say I see you, you are doing an #amazing job, and your child is so lucky to have you. ❤️✨👏 . . .

101
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi Fenugreek dari Nature’s Way bisa untuk menambah volume ASI ya Moms. Biasanya Fenugreek ini bisa bekerja maksimal kalau dikombinasi dengan Blessed Thistle. Jadi harus dikombinasi ya biar hasilnya bagus 😊 bentuknya kapsul jadi gampang tinggal telan aja.⠀⠀ . . Isi 180 caps Isi 100 caps Bisa trial minimum 50caps botol repack .⠀⠀ .⠀⠀ Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi: WA : 082111118999 (NO CALL) LINE : @boosterasi *Mohon maaf, untuk fast response harap chat kontak diatas karena comment / DM tidak terbaca.* . . . . #pelancarasihalal #asip #asiperah #anakasi #stokasip #stokasi #pelancarasiampuh #mamaperah #semangatasi #lactationcookiesindonesia #pejuangasi #pelancarasijakarta #asibooster #boosterasi #jualasibooster #jualboosterasi #blackmores #jualblackmores #blessedthistle #fenugreek #jualfenugreek #mamabear #resepmpasi #pelancarasialami #pelancarasienak #perlengkapanbayi #lahiran #tipsmenyusui #mpasi

00
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi Pagi-pagi jangan lupa sarapan Fitma soya cereal ya moms. Selain mengenyangkan, fitma dpt membantu anda melancarkan ASI. Pelancar ASI berbentuk susu soya aman bagi baby yang alergi susu sapi. Sangat praktis, lezat, dan murmerrrr. Promo masih berlaku ya moms, GRATIS 1 box fitma setiap pembelian paket 1,2,atau 3. . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi: WA : 082111118999 (NO CALL) LINE : @boosterasi *Mohon maaf, untuk fast response harap chat kontak diatas karena comment / DM tidak terbaca.* . . . #asiboosteralami #makananpelancarasi #tehpelancarasi #mamabear #minumanpelancarasi #mamaperah #pelancarasihalal #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #asiboostermurah #lactationcookiesindonesia #jualfenugreek #pelancarasi #lactationcookiesmurah #newbornphotography #perlengkapanbayi #pompaasi #pelancarasi #asiboostertea #botolsusubayi #pelancarasialami #botolpigeon #asiboosterenak

00
14 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi #testimonialboosterasi dari salah satu customer @boosterasi yang rutin mengkonsumsi produk @boosterasi... Usaha pasti membuahkan hasil ya Moms. Kalau Mommy juga ingin punya stok ASIP melimpah, yuk sama2 semangat jadi PEJUANG ASI 💪🏻😊 ASIP cukup untuk baby alhamdulillah, ASI melimpah itu berkah 💪🏻😁ayo dicoba, rasakan dan buktikan sendiri khasiatnya . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi: WA : 082111118999 (NO CALL) LINE : @boosterasi *Mohon maaf, untuk fast response harap chat kontak diatas karena comment / DM tidak terbaca.* . . . #pelancarasihalal #botolsusumurah #spectra9plus #tipsasi #haenimuvsterilizer #plastikasi #pelancarasiampuh #mamaperah #semangatasi #lactationcookiesindonesia #pejuangasi #pelancarasijakarta #asibooster #boosterasi #jualasibooster #jualboosterasi #spectra #jualblackmores #freezerasi #pompaasi #jualfenugreek #mamabear #resepmpasi #pelancarasialami #pelancarasienak #perlengkapanbayi #susualmond #tipsmenyusui #mpasi

00
14 hours ago

Most people know that [some] butterflies migrate. 》 But did you know that for those that do, it takes 2 generations? 》》 One generation flies south, lays eggs, then dies. When the next generation hatches, they fly north, and the cycle continues. #incredible 》》》 I couldn't't get a good picture of it with it's wings fully spread, but this Swallowtail was nearly as big as my hand 🖤

31
14 hours ago

Spent the last 3 days all over San Diego with mama bear. Hiked Mount Laguna, shopped in Julian, rode the Patriot jet boat, walked Seaport Village and Balboa Park, and of course stopped at LOTS of breweries. (Last pic she was trying to move out of my way but I was trying to sneakily keep her in it 😂) . . . #sandiego #mountlaguna #mom #mamabear #pointloma #cabrillonationalmonument #seaportvillage #balboapark #missionbrewery #eppigbrewing #borderxbrewing #nofilters #lighthouse #mountains #brewery

200
15 hours ago

You get to wake up everyday and choose what you want to do with your life! That’s freaking AWESOME if you ask me! .... I’m choosing to inspire and motivate women who want to become their best self! I’m choosing to work hard towards becoming debt free! I’m choosing to work hard so I can take more vacations with my kids! ..... I’d love for your next chapter to include being a part of my team of driven, hard working, motivating women! Are you ready to turn the page and start something NEW? Something that could CHANGE your life!? .... In order for you to start the next chapter you have to take action today! Comment below or follow the link in my bio!📲 . . . #momlife #fitmom #momof3 #adventures #travel #homegym #beachbod #workout #muscle #healthy #selflove #selfcare #legday #nurse #medsurgnurse #12hourshifts #boymom #girlmom #shesadiva #swimming #loseweight #toneup #musiclover #minnesota #mnmom #mamabear #healthyrecipes

41
15 hours ago

It happened. I had a mental break down tonight. Over some god damn flies. We’ve got so many flies in our house right now because we don’t have any screens on the windows and it’s driving me fucking insane. I know they’re just flies but I feel disgusting around so many!! I can’t even put the baby down without 5 of them landing all over him 😫 So I was cleaning up the kitchen , washing dishes and spraying and wiping down the counters so they wouldn’t have anything to wanna go to. I had Zeek screaming and crying bloody murder in his swing because he was hungry and wanted to be held. And I lost my shit . Literally lost my shit , I started yelling, I broke down and just couldn’t stop sobbing and every time a fly would land on me or fly in my face I would freak out and want to jump out of my skin. I called Andrew like 10 times in a row until finally he called me back and I broke down again. I could hardly get my sentence out asking him to get some sticky fly traps before he came home. He probably was so confused as to why I was so upset, which made me feel even worse. I got off the phone, finished the dishes , took off my dish gloves , washed my hands and picked up my baby. I just held him and said “I’m sorry” over and over. I was sorry for yelling in front of him, for getting upset that he was upset, for not picking him up when clearly he needed me, and for the invasion of flies that were in our home!! Since I’ve had Ezekiel I’ve been feeling SO great the majority of the time and I haven’t had any real melt downs until today... I feel silly that I could get so upset over some insects but at the same time I KNOW my feelings are valid, so I’m trying to give myself grace and not be too hard on myself. Being a mommy is a full time job, you never clock out. It can be stressful to juggle taking care of a baby(or babies), take care of a home, animals, grocery shopping, cooking, cleaning, and not to mention taking care of yourself too! But we👏🏼can👏🏼do👏🏼hard👏🏼things, this I know. When I talk to other moms and I hear them say “all of my time and energy goes into taking care of my kids, so I don’t have any extra time for me” it makes me sad. . . .

135
15 hours ago

Quando em uma segunda-feira pré prova bate a saudade 🧡 #mamabear

921
15 hours ago

Moments like these make long nights like tonight and long weeks like this one with multiple games worth it. Coaching his high school team hasn’t always been easy and it definitely hasn’t been convenient, but it has been so worth it. This is it, this is his last school season before college and I need moments like these to remind me to cherish it❤️😭

42
15 hours ago

"You see, Wendy, when the first baby laughed for the first time, its laugh broke into a thousand pieces, and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies. – Peter Pan" My little Peter Pan! Shooting through the clouds to Never land! #peterpan #babyboy #mamabear #instababies #papabear

20
15 hours ago

My Marigold...I’m not crying. You are. 3 times around the sun ❤️❤️❤️☀️☀️☀️

385
15 hours ago

Congrats Mama, we survived another Monday! Being a full time working mom was never what my plan was when I thought about raising a family. I always had one goal in mind: be a mom. But since this is the path I have been given, sometimes it's hard to keep up the home life and the work life. • On my stories tonight I will be sharing a helpful nightly routine I use to keep the house on track. • Don't get me wrong, there are plenty of nights I skip it, and say, "the laundry can wait" or "the dishes can be done tomorrow". But sometimes having things written out really help keep me from losing my mind. Who's with me? 🙋‍♀️ • • #momlife #mamabear #momminainteasy #mom #twinmom #wordsofwisdom #lifelessons #momlifebelike #momsquad #realmotherhood #motherhoodthroughig #lifeasamama #mommystatus #motherhoodjourney #mommymode #motherhoodrising #slowmotherhood #messy_motherhood #twinning #twins #twinmom #workingmoms #workingmomlife #balancinglife

225
15 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi Paket 2 ini adalah paket trial selama 16 hari. Salah satu suplemen difoto yaitu Blackmores akan di packing menggunakan botol repack. Artinya kami akan membuka dari botol asli utk kami pindahkan ke botol repack, tentunya secara higenis ya moms. Dan tentu nya seluruh isinya adalah ori. Utk Fenugreek dan Blessed thistle akan mendapatkan botol asli dan segel. Paket 2 ini terdiri dari: . . - Blackmore untuk mengentalkan ASI, jadi baby cepat kenyang dan berat badannya naik (pemakaian 16 hari,dosis 1x2caps)⠀ - Fenugreek untuk menaikan volume ASI, meningkatkan produksi / kuantitas ASI (pemakaian 16 hari,dosis 3x2caps)⠀ - Blessed Thistle untuk melancarkan dan mempercepat aliran, merangsang LDR agar ASI cepat deras kalau dipompa (pemakaian 16 hari, dosis 3x2caps)⠀ - Cookies Pelancar ASI berfungsi untuk meningkatkan volume ASI. (Pemakaian 8 hr, dosis 4-5 keping sehari) Dikonsumsi bersamaan agar bisa mendapatkan hasil yang lengkap, untuk meningkatkan kualitas dan kuantitas ASI serta melancarkan. . .⠀ Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi: WA : 082111118999 (NO CALL) LINE : @boosterasi *Mohon maaf, untuk fast response harap chat kontak diatas karena comment / DM sering tidak terbaca.* . . #mamaasi #ibuasi #mamaperah #happybreastfeeding #mamabahagiaasinyabanyak #bayiasi #cookiesasi #bayisehat #bayiindonesia #happypumping #pejuangasip #susualmond #boosterasialami #boosterasimurah #mamabear #boosterasimamabear #boosterasilezat #boosterasimanjur #botolasikaca #boosterasiaman #babyshop #tokobayi #babyshopmurah #asibooster #asiboostermurah #asiboosteralami #asiboostertea #susualmond #asiboosterteamurah

00
15 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi Kami menyediakan paket suplemen dengan harga yang sangat terjangkau. Paket 1 ini adalah paket trial selama 8 hari. Ke tiga suplemen difoto akan di packing menggunakan botol repack. Artinya kami akan membuka dari botol asli utk kami pindahkan ke botol repack, tentunya secara higenis ya moms. Dan tentu nya seluruh isinya adalah ori. Paket ini terdiri dari: . . - Blackmore untuk mengentalkan ASI, jadi baby cepat kenyang dan berat badannya naik (pemakaian 8 hari,dosis 1x2caps)⠀ - Fenugreek untuk menaikan volume ASI, meningkatkan produksi / kuantitas ASI (pemakaian 8 hari,dosis 3x2caps)⠀ - Blessed Thistle untuk melancarkan dan mempercepat aliran, merangsang LDR agar ASI cepat deras kalau dipompa (pemakaian 8 hari, dosis 3x2caps)⠀ - Cookies Pelancar ASI berfungsi untuk meningkatkan volume ASI. (Pemakaian 8 hr, dosis minimal 6 keping sehari) Dikonsumsi bersamaan agar bisa mendapatkan hasil yang lengkap, untuk meningkatkan kualitas dan kuantitas ASI serta melancarkan. Jika ASI sudah mulai banyak, kurangi dosis secara perlahan dan berhenti total sehingga rangkaian produk ini sama sekali tdk menyebabkan ketergantungan. . . Ada harga ada kualitas. Scroll ke bawah ya moms utk lihat testimoni dari ribuan customer yg sukses stlh mengkonsumsi paket ini. . .⠀ Pertanyaan dan order:⠀ WA : 082111118999 (NO CALL)⠀ LINE : @boosterasi ⠀ . . #pelancarasihalal #asip #asiperah #anakasi #stokasip #stokasi #pelancarasiampuh #mamaperah #semangatasi #lactationcookiesindonesia #pejuangasi #pelancarasijakarta #asibooster #boosterasi #jualasibooster #jualboosterasi #blackmores #jualblackmores #blessedthistle #fenugreek #jualfenugreek #mamabear #resepmpasi #pelancarasialami #pelancarasienak #perlengkapanbayi #lahiran #tipsmenyusui #mpasi

00
15 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi #testimonialboosterasi dari salah satu customer @boosterasi yang rutin mengkonsumsi produk @boosterasi... Usaha pasti membuahkan hasil ya Moms. Kalau Mommy juga ingin punya stok ASIP melimpah, yuk sama2 semangat jadi PEJUANG ASI 💪🏻😊 ASIP cukup untuk baby alhamdulillah, ASI melimpah itu berkah 💪🏻😁ayo dicoba, rasakan dan buktikan sendiri khasiatnya . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi: WA : 082111118999 (NO CALL) LINE : @boosterasi *Mohon maaf, untuk fast response harap chat kontak diatas karena comment / DM tidak terbaca.* . . . #pelancarasihalal #botolsusumurah #spectra9plus #tipsasi #haenimuvsterilizer #plastikasi #pelancarasiampuh #mamaperah #semangatasi #lactationcookiesindonesia #pejuangasi #pelancarasijakarta #asibooster #boosterasi #jualasibooster #jualboosterasi #spectra #jualblackmores #freezerasi #pompaasi #jualfenugreek #mamabear #resepmpasi #pelancarasialami #pelancarasienak #perlengkapanbayi #susualmond #tipsmenyusui #mpasi

00
15 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi Repost dari mom Nikita Mirzani “Disela kesibukan shooting dari pagi sampai mlm nonstop, aku masih pgn usaha utk bisa ksh ASI ke baby arkana. Thanks to @boosterasi yg membantu aku spy asi ku ttp lancar. Cookies pelancar asi nya super enak dan manjur, selalu aku bawa kemana2.” Pertanyaan dan order:⠀ WA : 082111118999 (NO CALL)⠀ LINE : @boosterasi ⠀ . . . #asiboosteralami #makananpelancarasi #tehpelancarasi #mamabear #minumanpelancarasi #pelancarasijakarta #pelancarasihalal #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #asiboostermurah #lactationcookiesindonesia #jualfenugreek #pelancarasi #lactamond #newbornphotography #perlengkapanbayi #pompaasi #pelancarasi #susualmond #botolsusubayi #pelancarasialami #almom #asiboosterenak

00
15 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi #testimonialboosterasi mau punya stok ASIP seperti ini moms? Ga sulit kok. Caranya harus rajin pumping dan rutin mengkonsumsi suplemen pelancar ASI seperti blackmores, fenugreek, cookies asi, dll. Foto diatas adalah asip dari owner sekitar 2 bulan setelah lahiran. Yuk buruan dicoba 😊😊 . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi:⠀ WA : 082111118999 (NO CALL)⠀ LINE : @boosterasi ⠀ . . #plastikasi #pompaasi #coolerbag #botolsusubayi #busui #mamaperah #susupelancarasi #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #nursingbra #blessedthistle #fenugreek #selimutbayi #pelancarasi #bajubayi #spectra9plus #perlengkapanbayi #mamabear #pelancarasi #spectra #boosterasi #tehpelancarasi #pigeon #susualmond

00
15 hours ago

Posted @withrepost @boosterasi #testimonialboosterasi tiada hasil yang mengkhianati usaha moms. Beberapa busui memang sdh dianugerahi asi yang begitu melimpah dgn sendirinya, tapi banyak juga busui yang benar2 harus berusaha keras untuk memiliki asi yang melimpah. Foto diatas adalah stok asi dari customer @boosterasi yang awalnya menggunakan sufor karena produksi asi nya tdk cukup, setelah berusaha selama 1 bulan an dan tentunya dgn bantuan suplemen dan cookies asi dari @boosterasi , bisa dilihat sendiri hasil kerja keras nya. Walaupun bayi sdh 1 bulan bahkan 1 tahun sekalipun, tidak ada kata terlambat moms utk mengASIhi. . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi:⠀ WA : 082111118999 (NO CALL)⠀ LINE : @boosterasi ⠀ . . . #asiboosteralami #makananpelancarasi #tehpelancarasi #mamabear #minumanpelancarasi #mamaperah #pelancarasihalal #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #asiboostermurah #lactationcookiesindonesia #jualfenugreek #pelancarasi #lactationcookiesmurah #newbornphotography #perlengkapanbayi #pompaasi #pelancarasi #asiboostertea #botolsusubayi #pelancarasialami #botolpigeon #asiboosterenak

00
15 hours ago

Did you take time for yourself today? What did you do for YOU? Maybe it was enjoying a nice cup of coffee. ☕️ Alone. And while it was still hot. Maybe it was taking some time to read a novel 📖 you’ve been dying to crack open? Do you make that time for yourself every day or it is an occasional occurrence? . I took time for myself today. Today marked Day 5️⃣0️⃣in my current wellness commitment to myself. 50. 50/💯. 50%. (I love nice round even numbers.) . In these 50 Days I’ve: ✔️Gotten stronger 💪🏼 ✔️Recognized when my body needed a rest and did so. 😴 ✔️Stayed committed to my no alcohol focus (minus the exceptions I gave myself. I have had 3 cocktails in 50 days, and to be honest, they tasted “meh” when I had them!) ✔️Have been a bit more lenient on the no processed sweets. Hey, we’re only human. And it’s okay. 🧁 ✔️Recognized that when I was dealing with tough times that affected my emotions that I utilized the tools I’ve learned over the years to release steam in a healthy way. 💫 . If you didn’t take time for yourself, there’s always tomorrow. And make a commitment to it. To YOU. Your mind, body & soul will thank you. 🧘‍♀️ . . #transformyourlife #momlife #workingmom #workingmomlife #girlmom #girlmomlife #csectionmama #coloradomama #mamabear #momofgirls #momofgirllife #furmama #mompreneur #mompreneurlife #workingwomen #sahm #sahmlife #wahm #wahmlife #getresults #adulting #introverted #denvermama #coloradowomen #strongwomen #committoyou #committoyourself

70
15 hours ago

My newborn baby is 3. We love you, Goldie Byrd. We love you to the moon and the stars and then back again. Pure gold. 🌕✨🌕✨🙏🏼

6613
15 hours ago

“How did you receive your child’s diagnosis?” It’s Monday, so I’m back with a group of advocate mamas as we answer questions about raising our little world changers. >>> There are two points in time when you can receive a diagnosis of Down syndrome - prenatally (while pregnant) and postnatally (at or after birth). >>> I was newly pregnant, less than 10 weeks, when we got the news (which came from a blood test). Truth is, the way we were told was pretty awful - the information we were given about Down syndrome was terribly inaccurate. I’ve actually written all about it for @themightysite (link in bio). But the bigger truth, the more important truth, is that it didn’t change anything for us. We knew our baby. We loved him. >>> We sought out better information than what we were given on that first phone call, accurate information. In those early weeks of pregnancy, we found our footing and our tribe, an incredible community of parents like us, raising extraordinary kids. I’m a planner, meticulous about it really, so knowing in advance (for me) meant I could research and connect and organize and collect resources and stories and, well, plan. >>> And the biggest truth: Wyatt is the best thing that’s ever happened to me, and if I could go back and tell my pregnant self something, it would be this: “Listen to the MUSTN'TS, child, Listen to the DON'TS Listen to the SHOULDN'TS The IMPOSSIBLES, the WONT'S Listen to the NEVER HAVES Then listen close to me- Anything can happen, child, ANYTHING can be.” >>> I love hearing from other families, so tell me, how did you find out that your little one had a little extra? And follow #tellmeyourdiagnosisstory to see what other parents have to say!

5211
15 hours ago

Life is tough, but so are YOU 👊🏻

31
3 days ago

BRAND NEW with tags Simply Southern Mama Bear Long Sleeves Shirt. SIZE small women’s (2 smalls are available) PRICE $21 (each) I will meet locally (Griffin Area) and accept cash only. Made with 100% cotton, this long sleeve shirt is made with a jersey knit fabric and features a crew neck with rib knitting at the neckline. The back screen-printed graphic includes a Mama Bear playing with her cub. Also, the back reads, “Mama Bear” above the main image with “Simply Southern” underneath. The front of this southern t-shirt features a Simply Southern logo graphic in glittery gold. To complete the look, the words, “Simply Southern” are also written down the length of the right sleeve in a glittery gold, cursive print. #simplysouthern #smallbusiness #forsale #mamabear #supercute #longsleeves

10