physcoart Photos & Videos

1 day ago

📷 : Oneplus 6T 📱: Lightroom CC + Vsco 🗼: shoot from @skyscapejb

2535
1 week ago

Tips Video , so hari ni just cuba cuba nak upload cover facebook page ini sebab nak bagi nampak more interactive , untuk format korang boleh je pakai format h.265 or mp4 sizing pulak kena 820x462 so dia masuk muat2 dekat korang punya cover tu duration pulak kena 20 ke 120 saat , agak panjang tapi suka korang lah nak letak apa , itu sahaja tips edit video dari saya hari ini , kalau rasa bermanfaat sila lah share di wall anda dan kasi like sikit #wow_malaysia #visualabuse #igfeedsmenarik_ #shoohhtxupload #radical_shutter #vscocam_my #gengVSCOcam #wow_havoc #wow_men #physcoart #artkami #sicktone #budak_bumbung #igersmalaysia #ikutcarakita #igersmy #igersmalaya #my_genggua #gf_malaysia #ic_wow #wow_malaysia #cinema4d #themalaya_ig #c4d #my_ig_lah #lokalah #thesmart_igers #cunbruh

50
1 week ago

Video marketing :Motion Design apa itu motion design ? motion design ialah satu bentuk video dimana grafik yang statik digerakkan menjadi pergerakan yang menarik teknik ini sangat berkesan dalam video marketing kerana dapat menarik screen timing apabila kita melakukan sesuatu iklan di facebook , bagi yang melakukan fb ads , screen timing adalah tempoh masa yang diambil bagi pengguna facebook berhenti untuk melihat sesebuah posting ,lagi lama pengguna berhenti pada post kita lagi naiklah reach kita berbanding posting yang hanya lalu sahaja di timeline orang jadi untuk menaikkan tempoh watu screen timing tersebut , video yang menarik mata orang sangat penting untuk menambah reach posting kita di facebook jika anda rasa posting ini bermanfaat ,kongsikan ilmu ini di wall anda dengan tekan pada butang share dan berikan like👍 pada saya 😀 The hafiy Production #wow_malaysia #visualabuse #igfeedsmenarik_ #shoohhtxupload #vscocam_my #gengVSCOcam #wow_havoc #wow_men #physcoart #artkami #sicktone #budak_bumbung #igersmalaysia #ikutcarakita #igersmy #igersmalaya #my_genggua #gf_malaysia #ic_wow #wow_malaysia #c4d #themalaya_ig #cinema4d #my_ig_lah #motion #thesmart_igers #motiongraphics

151
1 week ago

Life is like a beautiful melody, only the lyrics are messed up. , 📷 : Honor V10

2001
1 month ago

Tryna fix my pride but that shit's broken 🎶

16516